Keresés

2011. október 28., péntek

Kenyérsütés

Kornél javaslatán felbuzdulva szereztünk recepteket, lisztet-élesztőt, Judit pedig elő is állt első "old-world style", "all-natural" és nem utolsósorban, hazai viszonylatban is igen finom "all-hungarian" kenyerével:


Ha már lendületben vagyunk, gondoltam kipróbálom a kovászos verziót is, az állítólag több nap alatt érik be. Nos, ha már ilyen messze eljöttünk, akkor bevárhatjuk, nem?

5 megjegyzés:

  1. szia:) a Novák Márknak vagy a Gáspár Kornélnak is odaadhatod, ha ismered őket. ha nem, hát akkor februárban ráér ám! üdv

    VálaszTörlés
  2. végre ételképek! habár lehetne kicsit paleolitabb...

    VálaszTörlés
  3. bemegyek a kedvedért egy wendy's-be ;]

    VálaszTörlés
  4. Igen!:) Archívokat AKAROK arról ahogy a Walmartban műanyagba csomagoltatod Root Beer-t (A&W) mivel a Wendys-ben csak 'low fat white milk' volt :) Mindezt a Samsungos pólódban szeretném :)

    VálaszTörlés